The Book of Nora

Oh, Hi,
I den här bloggen kommer det även att skrivas om Livet i allmänhet.
Här sätts mina mål och motovationer, tyckande och reflektioner, motgångar och framgångar i fokus, utan rädsla eller att bryta löften som jag vill nå.
Detta är mitt liv.
Detta är The book of Norah. Welcome.

Summa sidvisningar

tisdag 18 april 2017

L'Oréal 🌸Rare Flowers🌸

The Book Of Norah .

Kära läsare. Det var ett tag sedan. Hädanefter kommer denna blogg att användas mest som en skönhetsblogg där ni får ta del av spännande recensioner. Så, håll ut ett litet tag till, tills jag hinner fixa layout och finslipa bloggen. På vägen lovar jag nya inlägg samt recensioner utav produkter från alla världens hörn!

Först ut år 2017 är Loreal Paris/Skin Expert med deras innovativa nya hudvårdsserie 🌸Rare flowers🌸. Jag har testat deras makeup removal cream för torr och känslig hy. Vad den utlovar:
 ✅fyllig formula som rengör huden och löser upp alla makeuprester
✅skonsam och behaglig på huden
✅Torkar inte ut huden
✅huden blir mjukare och smidigare

Jag som läser till hudterapeut kollar genast på ingredienserna; näst först i listan, som jag misstänkte ligger paraffin. Jag är van att använda olika cleansing balms från bland annat märken som Elemis, Eve Loom mfl men blev glad än lite skeptisk till denna variant från Loreal Paris.
Denna hoppades jag inte så mycket på, då den bland annat innehåller just paraffin som finns i bland annat vax, där det bildas som ett tjockt täcke över huden och kan, i många fall, täppa till porerna= kan orsaka tilltäppta porer.
När man läser på etiketten på burken rekommenderas det att massera in cremen på fuktat ansikte och sedan torka av med en bomullspadd.
Jag som har lite fobi över att få mer igentäppta porer (har kämpat med det en del senaste åren) brukar massera in cremen efter en första tvätt med Gilda Cleansing oil och sedan masserar jag in denna créme  på det fuktade ansiktet för att slutligen skölja med ljummet-varmt vatten.

Betyg: 3/5

Den gör ett bra jobb med vattenfast mascara och annan ögonmakeup. Tyvärr inte lika bra med foundation då det inte känns som att den riktigt löser upp all foundation på huden samt att den kan lämna en hinna på huden. Personligen gillar jag att köra denna som en dubbel rengöring (efter valfri rengöring) som nämns ovan.

Den håller vad den lovar i att den är mild (bortsett från paraffinet) och återfuktar torr hy.


Powered By Blogger

Search in this blog/Sök i den här bloggen